Mosható Maszk

Mosható Maszk

1db Maszk a Kosárba = 2db Maszk Adományba

Kedves Vásárló!

A jelenlegi járványhelyzet arra ösztönzött minket, hogy karitatív tevekénységbe kezdjünk. Megkezdtük mosható szájmaszkok gyártását és értékesítését .

Várjuk varrónők jelentkezését. Részletekért érdeklődjön e-mailben vagy telefonon. Minden megvásárolt maszkkal további 2 db maszkot tudunk az arra rászorulóknak (bolti eladók, kórházi takarítók, idősek) eljuttatni. Vásárlás készpénz mentesen, szállítás futárral.

Bár a maszkokat kimosva, gőzzel vasalva szállítjuk, kérjük, hogy a termékek megérkezése után 1 napig ne bontsák azt ki, majd ismételten mossák ki és vasalják ki a maszkot, hogy ezzel is megelőzzünk bármilyen fertőzés lehetséges terjedését.

Tevékenységünk nonprofit, minden, a maszk vásárlásából befolyt összegből további maszkokat varratunk, melyeket a rászorulóknak adományozunk.

A koronavírus jelen törzse egy nagyon kis méretű vírus, melyet jelenlegi tudásunk szerint még a HEPA szűrő sem szűr ki, azonban mivel cseppfertőzéssel terjed, ezért az a cél, hogy a potenciálisan fertőzött ember ne tudjon tovább fertőzni. Erre a célra a kézmosás, gumikesztyű használata és gyakori takarítás mellett célszerű maszkot is hordani.

Fontos megjegyezni, hogy ahányszor a maszkot
leveszi, onnantól a védelem megszűnik. Minden egyes alkalommal mossa ki a maszkot! A maszk nem jelent 100%-os védelmet!

Mind a(z) 2 találat megjelenítve